بهترین روش های مبارزه با حلزون و یا لیسه
حلزون در گروه نرم تنان طبقه بندی میشود و به عنوان یک آفت بسیار خطرناک برای بسیاری از گیاهان و درختان شناخته می شود. در صورتی که شما به کشاورزی و کاشت گیاهان مختلف مشغول هستید و با این آفت روبرو شده و به دنبال راه هایی برای از بین بردن این آفات کشاورزی هستید اما در ادامه مقاله همراه بوده و به اطلاعات مناسبی در زمینه روش های کاربردی برای از بین بردن لیسه ها دست پیدا کنید:
سم پاشی روش مقابله با لیسه یا حلزون
از سم های مختلف شیمیایی می توان انواع مختلفی از آنها را از بین برد. از جمله مهمترین سم های مناسب جهت از بین بردن حلزون سمی مانند سوین و لیندین می باشند که بعنوان سمی مناسب در مسیر حرکت حلزونها سمپاشی شده و باعث از بین رفتن این آفت می گردند.
استفاده از موانع فیزیکی
استفاده از ماکیان برای از بین بردن حلزون و یا لیسه
قرار دادن تله برای از بین بردن حلزون ها
محصول مرتبط: تله حلزون زمینی
محصول مرتبط : تله حلزون چسبی
البته ممکن است برای بعضی از افراد این مورد گزینه مناسبی از نظر صرفه اقتصادی نبوده و در عین حال می توان از محلول شکر و سرکه به همراه آب استفاده نمود و به همراه آن می بایست میوه های تخمیر شده را نیز در آب بریزیم و به این طریق حلزون ها را به دام بیندازیم که برای انجام این کار لازم است تا یک قاشق غذاخوری شکر و یک لیوان سرکه را با یک لیتر آب مخلوط کرده و برای تکمیل میوه های تخمیر شده را نیز به آن اضافه کنیم. در عین حال باید بگوییم که کارایی این مورد در مقایسه با ما الشعیر به نسبت کمتر بوده، ولی از نظر اقتصادی دارای صرفه بیشتری می باشد. در زمانی که هوا تاریک است و یا حلزون به سمت محلول ها رفته و برای مصرف آنها هجوم می آورند و در نتیجه آن ها درون ظرف کم عمق افتاده و در آن زندانی می شوند. همچنین باید بگویم که محل قرارگیری این ظرفها و تعدادی از آنها که مدنظر قرار دادیم در عملکرد کلیه کار تاثیرگذار میباشد و هر چه تعداد تله ها بیشتر باشد، حلزون های بیشتری به دام میافتند و لازم است تا این تله ها را هر چند روز یک بار تخلیه کرده و همچنین محلول درون آنها نیز تعویض نماییم. زمانهایی که بارش باران به وجود میآید، باید از رقیق شدن محلولی که به عنوان معلول جذب کننده برای به دام انداختن حلزون ها از آن استفاده میکنیم جلوگیری نماییم. برای انجام این کار لازم است تا روی ظرف ها پوشیده شود و این کار لازم است به گونه ای صورت پذیرد که در عین حال که از ریختن باران به درون ظرف جلوگیری می نماییم و فضای کافی برای عبور حلزونها افتادن آنها در نظر گرفته شود.
استفاده از گیاهان دور کننده حلزون
کاشتن این گیاهان در اطراف مزرعه و باغ و باغچه مورد نظرمان تا حدود زیادی آنها را تحت محافظت قرار داده و تا حدودی از ورود حلزون به مکان مورد نظر جلوگیری می نماییم. از جمله مهمترین گیاهان دفع کننده و دور کننده لیسه و یا حلزون می توان به مواردی مانند پیازچه، آفتابگردان، سیر، نعنا، مریم گلی و غیره اشاره نمود.
استفاده از گیاهان جذب کننده حلزون
محصول مرتبط: طعمه حلزون و آبدزدک متالهاید
بررسي عملكرد محرك هاي رشد گياهي و جلبكهاي دريايي بر افزايش باردهي صيفي جات و ميوه ها
- نظرات کاربران
- ارسال نظر
نمک بهترین گذینه است
با تشکر از اشتراک گذاری تجربتون
با سلام من 300 متر باغچه دارم که خیلی راب منو اذیت کرد خیلی هم هزینه کردم جواب نداد یک ماه با شلنگ آب پاشی کردم وقتی میومدن روی زمین سر پیک ایزو گام را روشن میکردم همشونو نابود کردم الان نداریم دیگه
سلام بابت این روش شگفت انگیز به شما تبریک میگیم . ممنون از اشتراک گذاری تجربتون
با موشک هایپر سونیک هم میشه اونها رو از بی برد فقط شاید صرفه اقتصادی نداشته باشه !
ببخشید با سم پاشی از بین می رود؟
باید طعمه گذاری شود
سلام من تفاله سوخته قلیان های میوه ای رو تست کردم و تاثیر مثبتش رو دیدم. اگر تفاله ها رو به مقدار زیاد توی باغچه پخش کنید باعث میشه که هلزون ها تغییر مسیر بدن و به سمت گیاه نیان. من دور بوته هایی که بوسیله این حلزون ها خورده میشد ریختم و شب برای سرکشی به باغچه رفتم و دیدم هیچ کدوم از حلزون ها سمت اون بوته نیومدن. این روش رو توی اینترنت خوندم و جواب داد.
سلام ممنون از نظر جالب که شما داده بودید . صرف نظر هزینه ی بسیار بالا برای پیشنهاد شما ، مشکل اصلی که این مورد دارد استفاده ی مواد شیمیایی طعم دهنده در تنباکوهای میوه ای است که ممکن است دچار واکنش های شیمیایی در خاک شود. ممکن است در کوتاه مدت این واکنش ها دیده نشود اما در دراز مدت بسیار میتوانند مخرب باشند.